Om us

OM OS

Peper & Söhne er en investor og projektudvikler for erhvervsejendomme og er fra Bremen, Tyskland. Familievirksomheden blev grundlagt i 2013 og har siden gennemført over 36 projekter med et samlet volumen på over 331 millioner euro. Peper & Söhne-gruppen er kendt og værdsat langt ud over Bremens grænser for bæredygtigt byggeri, høje kvalitetsstandarder, færdiggørelse til tiden og endelig for mange års samarbejde med dygtige og kompetente samarbejdspartnere.

Som investor og udvikler er Peper & Söhne også bevidst om sit særlige ansvar over for miljøet – Environmental-Social-Governance-kriterierne (ESG) er dybt forankret i vores tanker og handlinger. Vi er naturligvis også opmærksomme på miljø- og samfundseffekterne i ethvert udviklingsprojekt og beviser derved, at vi også kan bidrage til klima- og ressourcesikring i udviklingen af erhvervsejendomme.

Peper & Soehne ApS blev grundlagt i slutningen af 2022 og er det danske datterselskab i Peper & Söhne. Peper & Soehne Aps har naturligvis de samme værdier som hele koncernen, og denne afdeling er ansvarlig for realiseringen af HUB 48 Maribo.

TEAM PEPER & SÖHNE

 

Peper & Söhne Projekt-Team

Marco Dibbern – Operations Director / Peper & Söhne ApS
Christoph S. Peper – Executive Director / Peper & Söhne ApS
Malte F. Wilkens – Finance Director / Peper & Söhne ApS

KONTAKT


MARCO DIBBERN 

Operations Director
Peper & Söhne ApS

Amaliegade 6, 2tv.
1256 København K.