Projekt

Projekt

HUB 48 Maribo er en moderne og bæredygtig erhvervspark med en samlet størrelse på ca 50.000 m2. Der vil i to byggefaser blive opført en rummelig logistikhal sam en række moderne og bæredygtige enheder til håndværks- erhvervudnyttelse, light-industial-haller.

Udbuddet af erhvervslejemål i HUB 48 Maribo retter sig primært mod lokale virksomheder fra regionen omkring Maribo og Lolland-Falster, samt mod virksomheder som er involveret bygningen af Femern Bælt-forbindelsen. HUB 48 Maribo opføres i to byggefaser.


INDRETNINGEN

 

– Moderne og bæredygtige hal- og kontorarealer

– Tilpasningsegnede lejearealer

– Helhedsorienteret trafikplanlægning og nem adgang

– Drift på vedvarende energi

– Byggecertificering er som minimum efter den tyske DGNB-standard

– Store udendørsanlæg

– Parkeringspladser til person- og lastbiler

 

Byggeriet af første fase begynder i 2024.

Først oprettes håndværks- og erhvervsenheder til en række forskellige brugergrupper.

FASE 1 – PLANLAGT TIL 2024

 

Håndværksenheder

Der oprettes op til 7 lejeenheder inden for håndværk. Hvert lejeareal har større hal-områder samt tilhørende kontorlokaler og opholdsrum. Hver enhed har også en indkørsel i stueplan. Yderligere vil der være tilhørende parkeringspladser til firmabiler og medarbejderkøretøjer.

Det mindste lejemål starter ved ca 330 m2 brutto, og det størst mulige lejeareal er ca. 680 m2 brutto. Kombination og leje af flere håndværksenheder vil være muligt.

Pladsen der udbydes, henvender sig til erhvervslejere primært fra håndværkssektoren. Det drejer sig f.eks. om tømrere, VVS-firmaer, elektrikere eller lignende. HUB 48 vil være interessant for stort set enhver håndværkervirksomhed, der har brug for lager- og værkstedsplads og jævnligt har kundeaftaler i regionen omkring Maribo.

 

Erhvervsenheder

Til de virksomheder der har brug for lidt mere plads, tilbyder HUB 48 Maribo også erhvervsenheder. Der rejses 4 lejeenheder med et bruttoareal på ca 1200 m2, og det vil være inklusiv hal-areal, kontor-og opholdsarealer. Erhvervsenhederne har hver en port i stueplan og et underjordisk kælderareal med læssebro. Således har lejerne fleksibel adgang til af- og pålæsning.

FASE 2 –PLANLAGT TIL 2025

 

Light-industrial-enheder

Virksomheder der har brug for light-industrial-arealer, finder også det de søger i HUB 48 Maribo.Der opføres to lejemål på 1592 m2 i bruttoareal, og to større lejemål på 1810 m2 i bruttoareal. Alle enhederne vil byde på rummelige haller samt kontor- og opholdsrum. Som et ekstra plus er hal-arealerne forsynet med ovenlysvinduer, der lukker masser af dagslys ind.

Alle fire light-industrial lejearealer har hver 2 portudgange i stueetagen og 2 underjordiske kælderarealer med læssebroer.

 

Logistik-hal

Med et samlet lejeareal på cirka 8.000 m2 brutto er logistikhallen det største erhvervslejeareal i HUB 48 Maribo. Også her sørger ovenlysvinduer for masser af dagslys og et behageligt arbejdsmiljø. 6 underjordiske kælderarealer med læssebroer muliggør hurtig og effektiv på- og aflæsning.

Logistikvirksomheder der sikrer sig en plads på HUB 48 Maribo, nyder godt af trafikknudepunkterne ved primærrute 9 og E47. Hovedvejene ligger kun få minutter væk og giver fremragende forbindelser til det regionale og nationale vejnet. Placeringen af HUB 48 er logistisk set helt ideel. Vigtigheden af netop dette knudepunkt vil stige støt fra 2029, hvor Femern-overfarten vil skabe en ny europæisk logistik-rute. Skandinavien vil få en ny forbindelse til det kontinentale Europa, og transportruterne vil blive forkortet betydeligt.

Det er det danske firma DS Gruppen fra Hobro, der står for byggeriet af HUB 48 Maribo. DS Gruppen er en del af GOLDBECK-koncernen, som Peper & Söhne allerede nu med succes har gennemført adskillige projekter med i Tyskland.

Vil du vide mere om lejearealerne hos HUB 48 Maribo? Så er du velkommen til at kontakte os!

KONTAKT HUB 48 MARIBO

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL OM HUB 48 MARIBO?

Torben Christoffersen vil med glæde besvare dem.

Torben Christoffersen
Ejendomsmægler
Syddan A/S
Tel +45 54 62 14 07

torben@syddan.dk